Drivved

Hem

Drivved & Ting

Internetbutiken

Nyheter

Här finns vi

Information

Kontakt


Drivved

Utrustning för fridykning

Drivved dyker inte på vrak eller andra kända platser som kan vara av marinarkeologiskt värde. Alla drivvedsbitar som Drivved finner är löst påträffade bitar. Drivved vet därför inget om ursprunget på drivveden utan endast var de påträffades. Drivveden påträffas oftast på djup från 1 meter - 3 meter och färgen på drivvedsbitarna är beroende på hur länge de befunnit sig i vatten.

Under vattnet öppnar sig en helt ny värld med fisk, växtlighet, snäckor och drivved. Vanligtvis brukar man i dagligt tal kalla bitar man hittar längs stränderna för drivved. Vi har valt att kalla de bitar vi hittar även de för drivved då dessa påträffas utspridda på havets botten. Vanligtvis är tillgången som störst under sommarmånaderna när vädret tillåter dykning och stormarna har fyllt på med nya bitar.

Drivved är en hobbyverksamhet som tog sin start i samband med intresset för snorkling/fridykning. Fridykningen är ett kapitel för sig men innebär att man dyker med minimalt med utrustning. Man tillämpar inte lufttuber utan har en snorkel för att andas när man befinner sig vid ytan därav benämningen snorkling.

 

För kontakt med Drivved se länken "Kontakta oss".

Välkommen att kontakta oss!

 

   Copyright www.kristianopel.net - Cookies & Policy - Administration[Lite]