Drivved

Hem

Drivved & Ting

Internetbutiken

Nyheter

Här finns vi

Information

Kontakt


Internetbutiken

Här i internetbutiken kan man se exempel på hur drivveden ser ut. Bäst ser man bitarna i verkligheten vid avhämtning. Internetbutiken är ett skyltfönster för visning.

Det är möjligt att skicka bitar via posten men kostnaden är oftast hög i förhållande till vad drivveden kostar då det tillkommer emballage, packeterings- och fraktkostnad samt ofta skrymmande tillägg.

 

 
Artikelnr 28 - SÅLD

Lång platt bit som lämpar sig mycket väl för vägg längden på 320 cm ställer krav på en bra väggplacering. Fin i färgen något ljusare i vissa partier. Det separata "utsticket" sitter fast bra i resten av stycket och ger tillsammans med den oregelbundna formen och större hålet ett mycket gediget intryck. Har en längd på 320 cm och en höjd på 20 cm. Tjocklek: 3 cm. Skickas EJ.

 


Pris: 1195 kr obehandlad.

» Visa större bild


Artikelnr 4 - SÅLD

Ganska enkel ljus bit som har en slät yta. Kan med fördel behandlas för att framhöva en mörkare ton. Längs 90 cm, höjd 10 cm.

 


Pris: SÅLD - 195 kr obehandlad.

» Visa större bild


Artikelnr 7 - SÅLD

Lång och tunn bit som har både mörka och ljusa inslag. Har legat med ena delen nerborrad i sanden och har då fått denna färgskiftnad. Relativ lätt och lämpar sig för vägg eller fritt hängande. Längd 155 cm.

 


Pris: SÅLD - 145 kr obehandlad.

» Visa större bild


Artikelnr 31

Stor tung bit som lämpar sig för golv eller stående. Ej platt utan orgelbunden form, avsvängd, bra mörka partier samt flertalet hål som går igenom biten. Längd 155 cm, höjd 14, tjocklek 11 cm.

 


Pris: 295 kr obehandlad.

» Visa större bild


Artikelnr 9 - SÅLD

Rund bit med urgröpningar och metallföremål inborrade i träet. Medelmörk med ett större genomgående hål. Lämplig för placering på golv alternativt bord. Längd 100 cm.

 


Pris: SÅLD - 295 kr obehandlad.

» Visa större bild


Artikelnr 10 - SÅLD

Stor tung bit för golv eller utealtanen. Har legat ute så en sidan ljusare än den andra. Har några genomgående hål som är centrerade till en plats. Kan med fördel behandlas för mörkare färg. Längd 155 cm.

 


Pris: SÅLD - 195 kr obehandlad.

» Visa större bild


Artikelnr 32 - SÅLD

Bastant golvbit med pluggliknande genomgående träföremål som dels ger ett gediget intryck men också kan betyda att den använts till något. Längd 130 cm, höjd 20, tjocklek 16 cm.

 


Pris: 295 kr obehandlad.

» Visa större bild


Artikelnr 24 - SÅLD

Bastant golvbit med pluggliknande genomgående träföremål som dels ger ett gediget intryck men också kan betyda att den använts till något. Lite ljusare i färgen så en färgbehandling förstärker intrycket. Längd 130 cm, höjd 21, tjocklek 12 cm.

 


Pris: SÅLD - 295 kr obehandlad.

» Visa större bild


Artikelnr 25 - SÅLD

Lång tunn bit som lämpar sig för vägg eller som hyllplan. Rätt ljus i färgen viss påväxt av alger. Längd 220 cm, höjd 9, tjocklek 2 cm. Skickas EJ.

 


Pris: 195 kr obehandlad.

» Visa större bild


Artikelnr 26 - SÅLD

Smal lättare bit för hylla/vägg. Längd 105 cm, höjd 7 cm, tjocklek 3 cm.

 


Pris: SÅLD - 195 kr obehandlad.

» Visa större bild


   Copyright www.kristianopel.net - Cookies & Policy - Administration[Lite]